• DOLAR 32.518
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2432.922
  • ...
Türkiye`de hava nasıl olacak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Bütün bölgeler az bulutlu ve açık, güneybatı kesimler ile zamanla ülke geneli parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Muğla ve Antalya`nın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde Antalya, Muğla ve İzmir il geneli ile Balıkesir ve Aydın`ın kıyıları, Çanakkale ve Isparta`nın güneyi, Burdur`un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde iç bölgelerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara`nın batısı ve Kıyı Ege`de kuvvetli olarak (30-60 km/s), Marmara`nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık, batısı ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, akşam ve gece saatlerinde Çanakkale`nin güney ilçeleri ile Balıkesir`in batı kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s), güneybatısında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, Kıyı Ege ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Muğla`nın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde İzmir ve Muğla il geneli ile Aydın kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege`de güney yönlerden kuvvetli (30-60 km/s), Kuzey Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/s) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, batısı ile zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Antalya`nın kıyı kesimlerinin, akşam ve gece saatlerinde Antalya il geneli ile Isparta`nın güney, Burdur`un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Göller Yöresinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir