• DOLAR 32.352
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2309.78
  • ...
Adana`da silahlı PKK`liler MOBESE`ye yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA – IŞİD’in Kobani’ye girmesinin ardından HDP’nin çağrısı ile sokaklara inen PKK/HDP’liler, 6 Ekim’de başlayan olaylar sırasında Adana’da İslami STK’ların yanı sıra mütedeyyin şahısları hedef alan saldırılara imza attı. Adana Emniyet Müdürlüğü, PKK/HDP’lilerin olaylar sırasında silahlarla etrafa ateş açtığı anların kaydedildiği MOBESE görüntülerini internet sitesinden kamuoyuyla paylaştı. Merkez Seyhan ilçesinde çekildiği belirtilen görüntülerde etek giymiş maskeli PKK/HDP’lilerin silahlarla belli noktalara ateş açtığı dikkat çekti.

PKK/HDP’liler Adana’da İslami STK ve mütedeyyin şahısları hedef aldı
Öte yandan 6-9 Ekim tarihleri arasında yaşanan olaylarda; Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi’nde mütedeyyin olarak tanınan Albay ailesinin evini basan PKK/HDP’liler, Ahmet Albay’ı (69) şehit ederken oğlu Veysi Albay’ı bıçak ve silahla yaralanmıştı.

Merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi’nde de zorla kepenk kapattıran PKK/HDP’liler, işyerlerini kapatmak istemeyen 2 esnafı satırla ağır yaralamıştı.

Ceyhan ilçesinde gösteri yapan PKK/HDP’liler, Orhan Kemal Bulvarı’nda mütedeyyin şahısların dükkânlarına molotoflarla saldırmış o esnada dükkânın yakıldığı haberi üzerine işyerine giden B.S’yi silahla vurup yaralamıştı.

Yine Adana’da, Mustazaflar Cemiyeti başta olmak üzere, İslami STK ve mütedeyyin insanların ev ve işyerlerine molotof ve silahlarla saldırı düzenlenmişti. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir