• DOLAR 32.429
  • EURO 34.477
  • ALTIN 2488.966
  • ...
Türkiye geneli hava durumu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Türkiye’nin güneydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak çevrelerinin yağmurlu, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde yurdun iç kesimlerinde sis, İç Anadolu`nun doğusu ile Doğu Anadolu`nun kuzey ve doğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, akşam saatlerinden sonra ülke genelinde güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde güney ve doğu kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Batı Akdeniz`in iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve kuzeydoğu kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis, Doğu Karadeniz`in iç kesimlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, güney kesimleri yer yer çok bulutlu; Şırnak çevrelerinin yağmur, Hakkari çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde bu sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde batı kesimlerinde yer yer sis bekleniyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir