• DOLAR 32.393
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2326.63
  • ...
`PKK/HDP İslam Şiarlarına Savaş Açmıştır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KARS – Müslümanları katleden PKK/HDP çetelerine Kars’tan da tepki geldi. Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü; PKK/HDP’liler tarafından İslami kuruluş ve Müslüman halka yönelik saldırıları düzenlenen basın açıklamasıyla lanetlendi.

“Bu saldırılar direk İslam`a ve Müslümanlara yöneliktir”
Kars İstasyon Camii önünde Muhammed Temuran’ın okuduğu basın açıklamasında, PKK’nin İslami şiarları hedef aldığına dikkat çekildi. Açıklamada “Platformumuzun kuruluşundan bu yana üye ve gönüllülerimize PKK/HDP cenahından büyük saldırılar olmuştur. Gerek platformumuza gerekse de platformumuza yakın İslami kuruluşlara şuana kadar 270’in üzerinde saldırı yapılmıştır ve nihayetinde 6 kardeşimiz şehit düşmüştür. Bu saldırılar her ne kadar platformumuza yönelik yapılıyorsa da bunlar sadece camiamıza yönelik değil Türkiye’de yaşayan tüm mütedeyyin ve dindar insanlara yönelik yapılmış saldırılardır. PKK çeteleri, mütedeyyin insanların işyerlerine, evlerine, araçlarına saldırıyor, hatta sadece sakallı olmasından dolayı vatandaşlarımızı katlediyorlar. Anlayacağınız bu saldırılar direk İslam`a ve Müslümanlara yapılan bir saldırıdır. Bunun başka bir izahı yoktur. Bunun Kobani ile hiç bir alakası yoktur ve hiçbir alakasının olmadığı yaptıkları eylemlerden de anlaşılıyor.”şeklindeki ifadeler dikkat çekti.

Temuran, “Allah’a, Peygambere, İslam’a ve İslam’ın şiarlarına hakaret etmekten çekinmeyen; camileri, Kur’an-ı Kerim ve medreseleri ateşe veren, her sakallıyı, çarşaflıyı hedef seçen bu canilerin insanlığa vereceği bir şeyleri olmadığı gibi Müslüman Türk ve Kürtlerin bin yıllık İslam kardeşliğine verdikleri zarar da açık bir şekilde  görülmektedir.”ifadelerini kullandı.

Açıklamanın sonunda, “Zalimliği, yalancılığı, kalleşliği ve kıskançlığı kendine yakıştıran, Turanları, Yasinleri, Riyadlari, Cumalileri, Hasan ve Hüseyinleri şehit edecek kadar Yezidiliği benimseyen, Allah’a, Peygambere, İslam’a ve insanlara saygısı olmayan bu şımarık ve zalimlerin bir sonu muhakkak olacaktır.”denildi.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir