• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Camide kan bağışı kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Ekim tarihlerinde kutlanacak Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Haliliye İlçe Müftülüğü tarafından kan toplam kampanyası başlatıldı. Hz. İbrahim Peygamber camiinde (Sanayi Camisi) Kızılay Kan Toplama Aracı kurularak başlatılan kampanyaya sanayi esnafından yoğun ilgi gördü.

Konu ile ilgili açıklama yapa Hz İbrahim Peygamber Cami İmamı İsmail Zorlu, kan bağış kampanyasını sürdürdüklerini ve sanayi esnafının buna yoğun ilgi gösterdiklerini belirtti.

Bir insana faydalı olan kişi bütün insanlara faydalı olduğunu söyleyen Zorlu, “Bu bakımdan insanlarımıza yardımcı olma gayesi ile insanların ihtiyacı olan kanı gerekli yere ulaştırabilmek için kan bağış kampanyası için esnafın kendileri bize müraacat etti. Biz de böylesi günleri vesile ederek gerek Kutlu Doğum Haftası gerekse Camiler Haftasını vesile ederek camimizde bu tür etkinlikleri yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Zorlu, başlatılan kan bağış kampanyasına gerekli ilgi ve alakayı gösteren Sanayi esnafına ve Şanlıurfa halkına teşekkür etti. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir