• DOLAR 32.57
  • EURO 34.895
  • ALTIN 2432.329
  • ...
"Amacımız daha kaliteli eğitim sağlamaktır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, merkez ve merkeze bağlı köylerdeki okullara ziyaretlerde bulunarak “Amacımız Bingöl ilinin sadece merkez okullarındaki başarıyı artırmak değil, aynı zaman da köy okullarımızın da istenilen başarıya ulaşması için daha kaliteli eğitim ortamını sağlamaktır.” dedi.
Sarı, Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Kurudere ve Topalan İlkokullarını ziyaret ederek okulların kullanım alanlarını ve sınıflarını dolaştı. Okulların genel durumu hakkında bilgi alarak  bazı okulların eksik ve ihtiyaçları ile ilgili incelemelerde bulundu.


 

Sarı, "Amacımız Bingöl ilinin sadece merkez okullardaki başarısını artırmak değil, aynı zaman da köy okullarımızın da istenilen başarıya ulaşması için daha kaliteli eğitim ortamını sağlamaktır. Böylece ilimizin genel başarısı artacak; bu da ilimizin Türkiye genelindeki başarı ortalamasına katkı sağlayacaktır. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, eğitim kalitesinin artması için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz" dedi.


 

Son olarak Sarı, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek, köy okullarından ayrıldı. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir