• DOLAR 32.6
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2502.485
  • ...
PKK Diyarbakır’da Müslümanları katletti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HDP veya PKK’nın derdi Kürtleri korumak değildir. Bu koca bir yalandır. Çünkü be terör grupları en çok zararı Kürt halkına vermektedır. Diyarbakır’da Kurban Bayramının dördüncü gününde bayram tatılı yapmayan etraftaki fakir ve fukaraya kurban eti dağıtan iyilik meleklerini halkın gözü önünce vahşice katlettiler.

16 yaşındaki Yasin Börü, Hasan Gökgöz (26) , Yusuf Er (18) ve Hüseyin Dakak (19) Bağlar ilçesindeki bir dernek tarafından fakirlere dağıtılmak üzere hazırlanan kurban eti paketlerinden alarak İskanevleri Semti’ne gitti. Bu esnada IŞİD’ın Kobani’ye saldırıları bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde HDP ve CHP’nin kışkırttığı PKK’lı eşkıya ve cinayet şebekesinin saldırısına uğradı. 4 gençten 3′ü PKK’li katillerin silahlı ve bıçaklı saldırısının ardından sığındıkları binanın 3. katından aşağıya atıldılar.

İddiaya göre ev sahibi PKK’ya haber vermiş. Gözü dönmüş katiller de eve gelerek sözde IŞİD üyesi diye bu masum kardeşlerimizi katlettiler. O tetiği çeken ve çektirilmesine vesile olan eller kurusun!. Balkondan aşağıya atılan bu güzel insanların üzerinden arabalarla geçerek ölü bedenlere işkence edecek kadar katil ve canavar olan bu insanlara etraftan da pek tepki gelmediği biliniyor. Oysa bu yardımsever insanlar o mahalledeki fakirlere karşılıksız et dağıtmaya gelen kişilerdi. Belki de onları ispiyon eden kişiye de et verdiler.

Düşünebiliyor musunuz 16 yaşında bir fidan oyununu bırakarak inancı uğruna fakirlere yardım için et dağıtmaya gidiyor, yardım alacak kişiler veya onların akrabaları bu iyilik meleklerini canavarca katlediyor. Yasin’in gencecik bedeninin üzerinden defalarca arabayla geçtiler. Yahudi siyonistlerin yaptığı gibi Hüseyin Dakak’ın ise başı taşla ezildi. Bu olaya karışan onlarca Kürt Irkçısı ve dinsiz terörist cesetleri tanınmayacak hale getirdiler.

Gerçekten tüyler ürperten bir cinayet. Bu cinayetin baş sorumluları CHP, HDP ve Haşhaşı çeteleridir. Bu şer güçler birleşerek masum Müslümanların katledilmesine ön ayak oldular. Bu kardeşlerimiz şehid oldu. Onların hiçbir kaybı yok. Sadece geride kalan aileleri ve Müslüman kardeşleri üzüntü içindedir. Rabbım onların mekanını cennet eylesin.

Yasin Börü’nün katılı CHP ve HDP
Şehid ailelerinin bazı yayın kuruluşlarına verdikleri demeçleri izlerken ailece ağladık. Onların konuşmaları ve dik duruşları gerçek bir Müslümanın ferasetini ve olaylara bakış açısını gösteriyor. Her biri evlatlarının şehid olduğuna inanıyor. Onların üzüntüsü kendi adlarına değil bu vahşeti yapanlar adına olması çok daha manalı ve anlamlıdır. Şehid olan bu kardeşlerimizin etnik grupları hiç önemli değildir, onlar için önemli olan Müslüman olmalarıdır. Ama bu canavarlığı yapanlar sözde Kürtçülük adına yapmaları ve Kürtleri katletmeleri nasıl izah edilebilir, karşı olduklarını iddia ettikleri IŞİD grubundan PKK’nın farkı nedir?

IŞİD şov amaçlı bazı Batılıların boynunu kesip “ibret olsun” diye yayınlıyor. Ama bu teröristler yaralı insanları balkondan aşağı atıyor, yetmiyor cesetlere canavarca işkence ediyor ve insanların üzerinde bulunan her şeyi, montunu dahi çalıyorlar. İnsanlık adına üzülmek ve ağlamak gerekir. Bu insanları kim bu hale getirdi? Bir taraftan IŞİD terörü diğer yandan Kürtçü PKK terörü halkımıza çok ağır bedeller ödetti. Her iki terör grubu da Müslümanlara saldırıyor. Demek ki bunların yöneticisi ayni merkez. Onun için bu terör gruplarına sempati duyan herkes oğluna, akrabasına ve çevresindeki gençleri uyarması gerekiyor.

Yaşanan bu vahşet tablosundan terör ve şiddet çağrısı yapan başta siyasiler, yazar-çizer her kim varsa hepsi yargılanmalı ve etrafa verilen zarar ve ziyanı da bu olaylara katılanlar ödemelidir.

Emperyalistlerin çok uzaklardan gelip bölgemizi ve halkımızı bombalayarak katletmesinin hiç bir izah tarzını kabul etmiyorum. Emperyalistlerin oyununa gelerek birbirimizi yok edercesine şiddet ve nefret dilini kullanmanın da kimseye bir faydası olmaz. Şiddet sarmalının bir an önce son bulmasını ve bu topraklarda kardeşçe ve dostça yaşamayı diliyorum.

Bu haberler de ilginizi çekebilir