• DOLAR 32.524
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2428.675
  • ...
`HÜDA PAR`ı Bitirmek İçin Oyunlar Oynanıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - PKK/HDP yandaşlarının yaptıkları katliam ve vahşetleri değerlendiren Hukukçu-Yazar Emin Güneş, PKK’nin bölgede kendinden başkasına hayat hakkı tanımadığını ve HÜDA PAR’a saldırıların da bu nedenle yapıldığını, Kobani’nin ise bahane edildiğini belirtti.

Güneş,  “ Türkiye yapması gereken şeyleri ihmal ediyor, yapmıyor ya da onların iddia ettiği gibi IŞİD’e dahi destek veriyor olsa bile bunun karşılığı esnafın dükkânını ateşe vermek mi olmalıdır?  Bölgedeki insanı öldürmek mi olmalıdır?”  diye sorarak “Kobani aslında bir bahane idi daha önceki gezi olaylarında biri birine demişti ki “Mesele ağaç meselesi değil.” burada da mesele Kobani meselesi değil.” açıklamasında bulundu.

“HÜDA PAR’ı bitirmek istediler ama başaramadılar”

PKK’nin bölgede bulunan kendine zıt olan bütün kesimleri bitirdiğini ama HÜDA PAR ve çevresini bitiremediğini ifade eden Güneş, “HÜDA PAR ve çevresi onların karşısında hala ayakta duruyor.  Bunu yıkmaya çalışıyorlar. Karamboldan kim vurdu ya götürmek istiyorlar. Toplumsal olaylarla, provokatörlerle ve çoluk çocuklarla ortalığı karıştırmak istiyorlar. Fakat karşılarında onları çok iyi tanıyan insanlardan oluşan bir parti var. Burada bu siyasal hareketi bitirme gayreti var. HÜDA PAR’ı bitirmek istediler ama başaramadılar.” dedi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir