• DOLAR 32.333
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2299.36
  • ...
Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü istifa etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden istifa etti.

Yeşiltaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Siverek’te kısa süre içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Müdürlüğüm süresince elimden geldiği ve gücümün yettiği kadarıyla hakikat ve adalet ölçüleri içerisinden ayrılmamaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştım. Çalışma arkadaşlarımın her zaman yardım ve desteğini gördüm. Bu süreçte destek ve emeğini esirgemeyerek özveri ile çalışan tüm eğitim camiasında çalışanlara gönülden teşekkür ederken başarılarının daimi olmasını dilerim." dedi.



Mehmet Yeşiltaş Konya Büyükşehir İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’ne atanırken, Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne vekâleten Siverek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ferit Karaoğlu getirildi.

Yeşiltaş, 12 Mayıs 2014 tarihinde Diyarbakır Bağlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nden Siverek ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmıştı.  (Abdurahman Uğurlu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir