• DOLAR 32.569
  • EURO 34.93
  • ALTIN 2433.265
  • ...
İNHAP, `Haçlıların taşeronlarına yaptırdıkkları hatırımızdadır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- İnsani Hak ve Özgürlükler Platformu (İNHAP), IŞİD’in Kobani’ye girmesini bahane ederek,  PKK’lı çetelerce  Bölgede yaşanan olaylarla ilgili bir basın açıklaması yaptı.

İNHAP’ın basın açıklamasını Faruk Polat okudu. Kurban bayramının son iki gecesi yaşanan olaylar herkesin malumu olduğunu, asıl üzerinde durulması gereken husus, olayların gerçek nedenlerini doğru tespit edilmesi gerektiğini ifade eden Polat, “İnsanlık tarihi İslam tarihi ile eş zamanlıdır. İlk insan Hz. Adem’in Çocukları arasındaki öldürme olayından bu tarafa, kafirler Müslümanlara saldırıyı vazife kabul etmişlerdir. Bu saldırıların hepsinin ortak noktası kâfirlerin azgınlığı ve Müslümanların sabrı olmuştur. Müslüman’a saldırmak onu yok etmek ya da kendi dinine döndürmek, kafirin tabiatının bir parçasıdır. Kafir güçlü iken bunu yapmıyorsa, onun küfründen şüphe etmek gerekir. Kafir Müslümana saldırmıyorsa, bunun bir tek açıklaması vardır. O da Müslüman en az kâfir kadar güçlü ya da ondan daha güçlüdür de ondandır.”dedi.

“Kafirler ders almazlar”

Kafirlerin tarih boyunca kendilerini güçlü zannederek Müslümanlara her saldırdıklarında ağır hezimet yaşadıklarını, ama bundan hiç ders almadıklarını belirten Polat, “Zira Müminlerin Allah tarafından görünmeyen ordularla desteklenmiş olmasını ne anlayabilir, ne de kavrayabilirler. Her yenilgilerini bir sebebe ya da tesadüfe bağlayarak aynı hatayı tekrar ediyorlar.” İfadelerini kullandı. 

Yaşanan olayların bir taşeron örgüt tarafından organize edildiğini ileri süren Polat, çok iyi Taşeronun patronları İsrail’den ABD’ye tüm haçlılar  olduğu bilinen bir gerçektir. Haçlıların  taşeronu olan bu örgüt, Aziz İslam toprakları üzerinde İslami şiarları,(Sakal,Çarşaf) şahısları, yapıları, kuruluşları ve camiler dâhil içinde Allahın adı zikredilen her yeri yakıp yıkıp talan etmeye çalışıyor.  Ancak hemen bir şeyi hatırlatmakta yarar var, haçlıların taşeronlarına yaptırdıkları hatırımızdadır. İran’ın Şahı, Irak ve Libya’nın zalim diktatörlerinin akıbetleri ortadadır. Bunlar da aynı sondan kurtulamayacaklardır” şeklinde konuştu.

Polat Açıklamanın devamında, “Dinle ilişkisinin olmadığını, Tanrıdan koptuğunu, tanrıyı aştığını, Allah’la çok pençeleştiğini”  söyleyen birine Kâfir denilmeyecek ise, o zaman adama sormazlar mı, ‘kâfir kimdir?’ diye. Küfründe zerre kadar şüphe olmayan birinin uğruna ölümü göze alan ateşin çocuklarının, dünyamızı cehenneme çevirmelerine izin verilmedi, verilmeyecektir.” dedi.

"Devletin görevi halkın malını canını korumaktır"

“Normal şartlarda devletin görevi halkın canını malını korumaktır. Ancak devlet haydutlarla pazarlığa oturmuş ise, nefsi müdafaa evrensel hukuk kaidesi devreye girer” diyen Polat, “Basiretsiz yöneticilerimizin bunları şımartmış olması yetmezmiş gibi, numaradan yaralarla İŞID’in önünden kaçan taşeron örgütün firarileri, burada halkın içine gizlenerek, korkakça ve kalleşçe insanlarımızı katlederlerse, bunun hesabı bu dünyada sorulmasa da, Mahkeme-i Kübra’da o ferasetsizlere sorulacaktır. Bu minvalde maalesef devlet birimlerinin içine düşmüş oldukları zaafiyet ve acziyeti hayretle izledik. Hayatını kaybeden insanların kanı, devletin de eline bulaşmıştır. Hükümet cenahının açıklamalardan öteye gitmeyen tepkileri, bölgede bu vatandaşların canına mal olmuştur.” ifadelerini kullandı.

Açıklamanın sonunda “İNHAP olarak bu basiretsizce saldırıların biran önce son bulması, bölge halkının daha fazla zarar görmemesi temenni edilerek, olaylarda şehid edilen bu Müslümanlara Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz ve sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.” denildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir