• DOLAR 32.576
  • EURO 34.769
  • ALTIN 2496.486
  • ...
`İnsanlık Damarı Olmayanlar Irkçılık Damarına Sarılıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Zülfi Tan / haber-yorum

"İNSANLIK DAMARI OLMAYANLAR IRKÇILIK DAMARINA SARILIYOR"

Günlerdir Kobani ile yatıp kalkıyoruz. Aslında Suriye gündemimizde olduğundan beri her gün ayrı bir ızıdrap içinde kalıyoruz. Sadece Suriye mi? Hayır bugün dünyanın bir çok bölgesinde müslümanlar ayrı bir eziyet ve ızdırbın içindeler. Bütün müslümanlar ve mazlumlar için yüreğimiz yanıyor.

Ancak bu acı sınıra dayanınca insan acıyı biraz daha duyuyor.

Fakat ne yazık ki bu acıyı suiistimal etmek isteyen bdp/pkk grubu, dünyanın hiç bir yerindeki acılara ses çıkarmazken iş Kobani`ye geldi mi ırkçılık damarları tutuluyor.

Mısırda katliam yapılırken ses çıkarmayanlar,

Filistin yıkılırken ses çıkarmayanlar,

Irak yanarken oturup seyredenler,

Suriye yakılıp yıkılırken zalimlerle işbirliği yapanlar,

Bugün gelip de bize mazlum edebiyatı yapmasınlar, mağdur rolü oynamasınlar. Artık o numaralarınızı yemezler.

KOBANİ`NİN KAÇKINLARI AMED`DE KAHRAMANLIK YAPAMAZ. KOBANİ`DEN KAÇANLAR GELİP DE KURDİSTANDA BİZE KAHRAMANLIK TASLAYAMAZLAR.

Siz öncde gidin de o ihanet ettiğiniz Kobani halkına bir hesap verin. Kahramanlık naraları atarken, karşınızda savaşçıları görünce kaçanların hesabını bu halka verin.

SİZ ÖNCE YILLARDIR DÜŞMANIMIZ DEDİĞİNİZ BU DEVLETTEN SIKIŞINCA SİLAH VE YARDIM İSTEME ZİLLETİNE GİRMENİN HESABINI VERİN.

Siz önce sınırları kalbura çevirirken, Kobani`ye gitmek için askerin olduğu taraftan geçme numaralarını Kobani halkına açıklayın.

Siz Kobani`yi düşmanalarınıza teslim edip kaçarken, gelipte bu şehirlerimizi yakıp yıkma ihanetini söyleyin.

Siz ne yaparsanız yapın bu ihanetlerinizi saklayamazssınız. Siz bu toprakların hainlerisiniz.

Düşmanından silah isteyecek kadar zillete düşmüş bir yapı var mı sizden başka? Niçin bize yardım etmiyorsunuz diye düşmanını suçlayan, yalvarıp yakaran bir zilleti sizden başka bu milletine tattıran var mı?

Kendi şehirlerini düşmanına teslim edip, diğer şehirlerini de yakıp yıkan, iç savaş çıkaran bir ahmak var mı yeryüzünde sizden başka?

Şunu bilin ki Kobani`den kaçtığınız gibi buralardan da kaçacaksınız. Kendinize sığınacak bir yer de bulamazsınız. Gidin bakalım o çok sevdiğiniz Avrupa sizi barındıracak mı?

Bu savaşı siz başlattınız ama artık siz bitiremezsiniz?

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir