• DOLAR 32.55
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2440.261
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Ağrı'da et yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu, bu Kurban Bayramında da fakirlerin yüzünü güldürdü. Üye ve gönüllüleriyle bayramda hummalı bir çalışma yürüten ve 350 aileye kurban eti ulaştıran Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, fakirlerin umudu olmaya devam ediyor.

Cemiyete bağlı Yardım Komisyonu, üye ve gönüllüleriyle, Kurbanlıklar onlarca kişi tarafından tekbir ve salâvatlar eşliğinde kesildi.

2’şer kiloluk paketlere konan 700 kilogramağırlığındaki et 350 paket haline getirilerek 14 araçla birlikte, onlarca üye tarafından eş zamanlı olarak Ağrı’da ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Suat Çelik, hazırlanan 350 paketin gönüllü üyeler tarafından birebir olarak evlere teslim edildiğini ifade etti.

Çelik,” Elimizdeki listelere göre şehirdeki mahallelere giderek bu paketleri teslim ettik. Yardım faaliyetini yaptığımızdan dolayı hayır dualarını aldık. Bu bağışları gerçekleştiren bütün hayır sahiplerinden de Allah razı olsun. Bu hayırlı hizmeti yapmaktan dolayı da büyük bir onur duyuyoruz. Bu memleketin insanları fakirdir. İşsizlik oranı yüksek olduğundan dolayı insanlar Kurban Bayramlarında ancak kırmızı et sofralarında görebiliyorlar. Bizler de buna vesile olduğumuz için Allah’a şükrediyoruz. Bağış yapan hayır sahiplerimizin gönülleri rahat olsun bütün yardımları yerlerine ulaştırdık. Bu halkın daha huzurlu ve güzel yaşaması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız inşallah. Ayrıca Bayram boyunca bu hayırlı hizmette bulunan kardeşlerden de Allah razı olsun.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir