• DOLAR 32.523
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2487.521
  • ...
SON DAKİKA
Peygamber Sevdalıları Bursa`da tekbirlerle bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Yaptığı kitlesel etkinliklerle binlerce insanı bir araya getiren Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü teşrik tekbirleri eşliğinde halkla bayramlaştı.

Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Koordinatörlüğü’nün her yıl geleneksel olarak Bursa Ulu Camii avlusunda gerçekleştirdiği bayramlaşma etkinliği, vefat eden başka bir vatandaşın Ulu camide kılınacak cenaze namazı dolayısıyla Mustazaflar Cemiyeti Bursa şubesinin yanında bulunan boş alanda gerçekleşti.

İkindi namazından hemen sonra başlayan bayramlaşma programına yüzlerce kişi katılırken bayramlaşmaya önceki yıllara göre daha fazla kişinin katıldığı gözlerden kaçmadı.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Bursa il başkanlığı ve ilçe başkanlarının da hazır bulunduğu bayramlaşmada misafirlere gül suyu ile çikolata ikram edildi.

Oluşturulan bayramlaşma halkasıyla bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu üye ve gönüllüleri teşrik tekbirleri eşliğinde bayramlaştılar.

Uzunca bir halkanın oluştuğu gözlenen bayramlaşma Peygamber Sevdalıları Platformu Bursa Sözcüsü Eğitimci Hasan Şenol hocanın yaptığı duayla son buldu. (Zeki Aras–İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir