• DOLAR 32.584
  • EURO 34.886
  • ALTIN 2435.971
  • ...
Batmanlılar Salavatlar Eşliğinde Bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da her bayram zikir halkaları oluşturarak bayramlaşan Peygamber Sevdalıları Platformu, Kurban Bayramı`nın üçüncü gününde düzenlediği bayramlaşma programında, üyelerinin ve halkın yoğun katılımıyla bir araya geldi.

İkindi namazının ardından SSK Hastanesi yanındaki parkta düzenlenen programın her seneninkinden daha kalabalık olduğu gözlendi. Oluşturulan zikir halkasında bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu üye ve gönüllüleri, çektikleri salâvat ve tekbirler eşliğinde bayramlaştılar.

Geniş katılımlı bayramlaşma töreni; Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Mustazaflar Cemiyeti, Umut-Der, Bilge-Der, Hira-Der, Şefkat Eli Derneği, Sevgi-Der, Sağ-Çev, Rahmet Pınarı Derneği, Hizmet-Der, Enfa-Der, İlim Der, Köy-Der üye ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine geniş bir kitle katılırken, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, Batman İl Başkanı M. Emin Doğru ve beraberindeki partililer, AK Parti Batman heyeti, Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Batman Şubesi yetkilileri ve STK temsilcileri de hazır bulundu.

Program İmam Hatip-Der Başkanı Molla Osman Teyfur’un okuduğu dua ile sona erdi. (M.Fatih Akgül/Veysi Rüzgar-İLKHA)

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir