• DOLAR 32.603
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2493.706
  • ...
Hüda Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Halkla Bayramlaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkanı Abdurrahman Cens, HÜDA PAR İl Başkanı M.Emin Doğru ve beraberindeki partililer, Batman’da İslami hizmetlerinden dolayı cezaevinde olan ve JİTEM ile PKK tarafından katledilenlerin ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 Kurban Bayramı vesilesiyle Batman`a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kurban Bayramı`nın tüm ümmete, insanlığa ve Batman halkına hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu.

 Yapıcıoğlu ayrıca, katledilen ve tutukluların çocuklarıyla da yakından ilgilenerek bayram harçlığı verdi.

 Yaptığı ziyaret hakkında konuşan Yapıcıoğlu, “Bu bayram yine pek çok Medrese-i Yusuf-i’de bulunanların akrabaları onlar olmaksızın bayramlarını geçirdi. Biz önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayramda da onları unutmadık. Aziz İslam davasının şehitlerinin ailelerini ve Medrese-i Yusuf-i’deki kardeşlerimizin ailelerini ziyaret ettik, onlarla bayramlaştık. Yaşlı amcalarımızın, teyzelerimizin yüreği yanık Yusuf-i kardeşlerimizin anne ve babalarının dualarını aldık. Şehitlerimizin yetimlerinin başlarını okşadık, dualarını aldık. Bayram yakınlaşmaktır. İnşallah bu bayram bütün ümmetin, bütün Müslümanların hem birbirlerine ve hem de Allah’a yaklaşmalarına vesile olacaktır.” Dedi.

 Yaptıkları ziyaretlerin ardından Yapıcıoğlu ve beraberindeki partililer, halkla kucaklaşarak bayramlarını kutladı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir