• DOLAR 32.318
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2292.994
  • ...
Bakan Eker'den Vali Aksoy'a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Vali Hüseyin Aksoy ile Vali Yardımcıları Ahmet Dalkıran, Mehmet Demir ve Taner Bircan tarafından karşılanan Bakan Eker, Valilik şeref defterini imzalayarak valilik makamında Vali Aksoy’u ziyaret etti.

"Diyarbakır’da önemli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz"

Bakan Eker’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aksoy, Bakan Eker’e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, Bakan Eker’in ziyaretinin kendileri için çok anlamlı olduğunu söyledi.

Vali Aksoy, “Bilindiği üzere atanmış olduğum Diyarbakır Valiliği görevine 22 Eylül 2014 tarihinde başladım. Kısa bir süre sonra da Sayın Bakanımızın himayelerinde gerçekleştirilen Kültür ve Karpuz Festivali ile yoğun günler yaşadık. Tekrar Sayın Bakanımızın Diyarbakır ziyaretinde Valiliğimizi de ziyaretinden dolayı büyük bir memnuniyet duydum. Diyarbakır Milletvekili ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sayın Mehdi Eker’in destekleriyle Diyarbakır’da önemli çalışmalar yapmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

"Aynı başarıları Diyarbakır’da da bekliyoruz"

Hayırlı olsun ziyareti için Valiliğe geldiklerini belirten Bakan Eker ise, Vali Hüseyin Aksoy’un daha önce Samsun, Muğla ve Mersin de çok güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek, Diyarbakır’da da, önceki yerlerde yaptığı gibi burada da güzel hizmetler yapmasını beklediklerini söyledi.

Bakan Eker, “Diyarbakır, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden birisi, tarihi kadim bir kültür merkezi. Tabi bu kadim medeniyet merkezi binlerce yıl onlarca medeniyetin eserlerine sahip. Değerleri insanlık kültür mirasına çok önemli katkılar sağlamış bir şehir. Bunun dışında yarın biliyorsunuz Mübarek Kurban Bayramı. Bayramın barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından bir süre makamda kalan Bakan Eker, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Valilikten ayrıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir