• DOLAR 32.417
  • EURO 35.535
  • ALTIN 2324.821
  • ...
Muş'ta zabıta denetimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Muş Malazgirt Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde fırınları, kasapları ve imalathaneleri gezerek temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı konusunda denetlemeler yaptı.

Halkın sağlığını korumak için fırınları, kasapları ve imalathaneleri denetimden geçirdiklerini belirten Malazgirt Belediye Başkanı Halis Coşkun, halkın taleplerini ve şikâyetlerini dikkate aldıklarını söyledi.

Halk sağlığının birinci öncelikleri olduğunu ifade eden Çoşkun, "Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Belediyemizin zabıta ekipleri, Kurban Bayramı dolayısıyla sık sık denetimlere çıkıyor. Eksik gördüğümüz işletmeleri uyarıyoruz, ikinci defasında aynı eksiklikler görürsek cezai işlem başlatacağız. Bundan sonra da denetimlerimiz sürecek." dedi.

Bayram dolayısıyla denetimlerini sıklaştırdıklarını dile getiren Zabıta Amiri Selami Gökçe ise denetim esnasında kurallara uymayan işyerleri hakkında yasal işlem başlatacaklarını belirtti.

İlçede kaldırım işgalinde bulunan esnaflar da zabıta ekiplerince uyarıldı. (Sezer Özer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir