• DOLAR 32.602
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2498.367
  • ...
HÜDA PAR`dan Bayram Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR), Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Tüm Müslümanların bayramının tebrik edildiği mesajda, bayramın dirilişe, kardeşliğe, vahdete, İslam coğrafyasının sükunete ermesine, tüm mazlum ve mustazafların kurtuluşa ermesine vesile olması temennisinde bulundu. 

HÜDA PAR`ın bayram mesajında şu ifadelere yer verildi: "Allah Teala’nın, üzerine yemin ettiği mübarek on gece ve Hac günleri ile iç içe geçmiş Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz. Ümmetin farklı coğrafyalarından farklı renkte, dilde, ırkta, mezhepte Müslümanlar, Allah`u Teala’ya kulluk temelinde beyaz ihramlar içinde bir araya geliyor. Farklılıkları ile tüm Müslümanların kıblesi olan Ka`be etrafında bir araya gelen, birleşen ve bir olan ümmetin bu manzarasına şiddetle ihtiyaç duyduğumuz zor günlerden geçiyoruz. Dünyanın kalbine yol alan milyonlarca Müslümanın bu kutsal beldeden ibadetin, kardeşliğin ve vahdetin özünü alarak, dönecekleri toplumlarda bunları inşa etmelerine ümmet olarak o kadar muhtacız ki... Ve bunalımlar, buhranlar yaşayan, cinnetler geçiren insanlık alemi de İslam’ın ruhlar okşayan ve gönüller fetheden rahmetine o kadar muhtaç ki... 

Bayramın bir özelliği ve güzelliği de Allah için kesilen kurbanlar olacaktır hiç şüphesiz. Müslümanlar kestikleri kurbanlarla Allah’a biraz daha yaklaşırken, kurbanları fakirin, dost ve akrabanın sofrasında paylaşmak olacak.

Gecelerimiz gece, Haccımız Hac ve kurbanlarımız kurban olduğu zaman Müslümanlığımız ruh, bayramlarımız mana kazanacak ve İslam`ımız hayat verecek. 

Bu dua içerikli duygularla tüm alem-i İslam’ın Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, dirilişe, kardeşliğe, vahdete, İslam coğrafyasının sükunete ermesine, tüm mazlum ve mustazafların kurtuluşa ermesine vesile olmasını Rabb-i Rahim’den niyaz ediyoruz." (İLKHA) 

Bu haberler de ilginizi çekebilir