• DOLAR 32.55
  • EURO 34.882
  • ALTIN 2425.916
  • ...
HÜDA PAR`dan Kurban Bayramı Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Kurban Bayramı nedeni ile Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından bir mesaj yayımlandı.

Yayımlanan mesajda, “Şükürler olsun bize bir bayram sevinci daha yaşatan yüce Allah’a Kurban Bayramında bizlere Kurban kesmeyi emredip kimsesizlerin yüzünü güldürme nimetini bahşeden Rabbimize Hamd-u senalar olsun. İslam davasını yüklenip misyon edinmiş ve bu uğurda yıllardır zindanlarda çürütülmeye mahkum edilmiş Yusufi Kardeşlerimiz ve gözü yaşlı anne ve bacılarımız başta olmak üzere İslami düşüncelerinden dolayı memleketini terk etmek zorunda bırakılan muhacirlerimizin ve savaş nedeniyle ülkesini terk edip ülkemize sığınmak zorunda kalan Suriye, Irak, Mısır ve diğer bütün Müslüman Kardeşlerimizin bayramını tebrik ederiz.” denildi.

Mesajın devamında, “İslam coğrafyasında Mazlum ve Mustazaf Müslüman kanının oluk oluk aktığı bu günlerde buruk bir sevinçle idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın başta İslam Âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ederiz. Allah’tan dileğimiz, İslam coğrafyasına bir hançer gibi saplanan şer odaklarını tarumar etmesini, fitne ve fesatçılara fırsat vermemesini ve gerçek bayramların yaşandığı, huzurlu ve sevinçli günler nasip etmesini temenni ederiz.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir