• DOLAR 32.539
  • EURO 34.63
  • ALTIN 2498.101
  • ...
YAR DER`den `Kurban Bağışı` kampanyası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa’da muhtaç ailelere yaptığı yardımlarla tanınan Şanlıurfa Yardım Eli Derneği (YAR DER) her eve kurban eti girmesi için ‘Kurban Bağışı’ kampanyası başlattı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yar Der yetkililerinden İbrahim Halil Bilen, “Suriyeli kardeşlerimize Kurban Bayramında kurban eti ulaştırabilmek için tüm hayırsever kardeşlerimizden kurban bağışı bekliyoruz. Kurban bağışı bedeli 450 TL’dir” dedi.

Fakir ve mağdur aileler için kurban derisi de toplayacaklarını belirten Bilen, deri bağışından elde ettikleri para ile yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı olarak yardımda bulunacaklarını ifade etti.

Bilen, “Bütün hayırseverleri bu konuda davet ediyoruz. Herkes bu taşın altına elini koymaya çalışsın. Karınca kararınca herkes elinden geleni yapmaya çalışırsa inşallah Kurban Bayramında bu kardeşlerimize kurban etini ulaştırmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.

Eylül ayı faaliyetlerini de açıklayan Bilen; 350 aileye 14 bin TL tutarında gıda ve giyim, 100 aileye 7 bin TL tutarında hijyen malzemesi ve 150 Suriyeli aileye de gıda ve giyimden oluşan yardımları ulaştırdıklarını söyledi. (Sedat Kuşulay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir