• DOLAR 32.527
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2435.374
  • ...
Atıl durumdaki binanın şebeke suyu boşa akıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da yaklaşık 1 buçuk ay önce yeni sahibine satılıp boşaltılan binayı fırsat bilip su saatlerini almak isteyen hurdacılar, binanın şebeke suyu borusunu patlattı. Binanın kazan dairesine 1 haftadan beri akan şebeke suyuna yetkililer halen müdahalede bulunmadı.

Gap Mahallesi İnsan Hakları Bulvarı üzerinde bulunan atıl durumdaki binanın kazan dairesinde akan şebeke suyunun kesilmesi için yetkilileri arayıp bilgilendiren komşu esnaflar, kimsenin konuyla ilgilenmediğini söyledi.

Akan suyun israf olduğunu söyleyen komşu esnaflardan Selahattin Elçiboğa, “Burası 1 buçuk ay önce boşaltıldı. Şimdiye kadar kimse bu bina ile uğraşmadı. Binanın sahipsiz olduğunu gören hurdacılar ise bundan faydalanıp, su saatlerini söktü. Saatlerin sökülmesinden sonra patlayan şebeke suyu borusundan temiz su 1 haftadır boşa akıyor. Batman Belediyesi’ne 4-5 defa haber verdik ama ilgilenen yok. Temiz su ne kadar giderse bizim zararımızadır. Suyun bu şekilde akması da israftır.” şeklinde konuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir