• DOLAR 32.604
  • EURO 34.731
  • ALTIN 2518.901
  • ...
Şifa Üniversitesi'ne yeni rektör atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Türkiye’nin ilk sağlık temalı üniversitesi olarak 2010 yılında kurulan Şifa Üniversitesi’nde ilk rektörlük devir teslim heyecanı yaşandı. Şifa Üniversitesi’nde; 4 yıllık görev süresini tamamlayan Kurucu Rektör Profesör Doktor Yusuf Erdoğan, düzenlenen törenle görevi yeni Rektör Profesör Doktor Mehmet Ateş’e devretti.

Şifa Üniversitesi öğretim üyeleri ile çalışanlarının katıldığı tören, TÜTAV Temsilcisi ve Mütevelli Heyet Üyesi Alaattin Şahin’in açılış konuşması ile başladı. Özgeçmişlerinin okunmasından sonra ise Profesör Doktor Yusuf Erdoğan rektörlük cübbesini, Profesör Doktorr. Mehmet Ateş’e giydirdi ve yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni dönemde Şifa Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı olarak görevine devam edecek olan Profesör Doktor Yusuf Erdoğan; “Hayatımızın her basamağında, önümüzdeki güzel insanlarla bir araya geldiğimizde, bize çizilen yollar vardı.  O yollar, o çizgilerle buraya kadar gelindi. Rektörlüğün son basamağında artık emekli olacağımızı düşünürken; bize mütevelli heyet başkanlığı görevi tevdi edildi. Şifa ailesi içerisinde daha çok güzel günlerimizin olacağını düşünüyorum. Üniversite olarak da güzel yerlere geleceğiz. Belki Türkiye’nin dışında, dünyaya açılacağız. 4 yıldır büyük bir onurla giydiğim güzel bir cübbem vardı, onu büyük bir mutlulukla sayın rektörümüze giydirdim. Yolu açık olsun” diye konuştu. (Muhammed Yıldız – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir