• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2296.53
  • ...
Bursa Umut Kervanı Bayrama Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA – Fakir  ve muhtaç aileler ile  hayırseverler  arasında köprü görevi gören Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği, Kurban Bayramı öncesi tüm hazırlıkları  tamamladığını bildirdi. 

Bayram öncesi onlarca Suriyeli aileye giyim yardımı yaparak Suriyelilerin yüzünün güldüren  Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası, kurban bayramı süresince de faaliyetlerine durmadan devam edeceklerini bildirdi. 

Kurban Bayramına özel çalışmalarının halen devam ettiğini ifade eden derneğin Genel Sekreteri Fethullah Özsoy, mübarek bayram öncesi özellikle Suriyeli ailelere giyim konusunda ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını dile getirdi. 

Rutin olarak yaptıkları yardım çalışmalarının bayram günü ve sonraki günlerde de aralıksız devam edeceğini kaydeden Özsoy, “Düzenli olarak yaptığımız gıda  ve  giyim yardımları devam edecek inşallah.  Bununla birlikte inşallah bayramda bunlara ek olarak hayırseverlerin bağış olarak vermiş olduğu etleri de, bize müracaat eden veya kayıtlarımızda bulunan fakir ailelere ulaştırmış olacağız.” şeklinde konuştu. 

Yardımseverlerin bağış için 0542-341-51-64 ve 0541-298-95-05 numaralı telefonları arayabileceklerini kaydeden Özsoy, ayrıca derneğe ait 2437804-1 numaraları Türkiye Finans Bankasının hesap numarasına da 450 TL kurban bağışı yatırabileceklerini söyledi. 

Kendilerine yardım eden veya edecek tüm hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Özsoy,  şimdiden bütün Müslümanların kurban bayramını tebrik etti.  (Zeki Aras –İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir