• DOLAR 32.336
  • EURO 35.16
  • ALTIN 2306.15
  • ...
SON DAKİKA
Barakada yaşayan yaşlı kadına Avrupa Yetim Der el uzattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ- Palu ilçe merkezine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde 2010 yılında meydana gelen depremde ağır hasar gören baraka evde tek başına yaşam mücadelesi veren 70 yaşındaki görme özürlü Tayyibe Ekinbiçer isimli kadına,  Avrupa Yetim Der yardım elini uzattı.

Haberlere de konu olan yaşlı Tayyibe  teyzeye, Avrupa’daki  hayırseverlerin  verdiği yardımları, Avrupa Yetim Der Almanya Stuttgart gönüllü temsilcisi Mustafa Özata tarafından  teslim edildi.

“Kimsem olmadığı için bana sahip çıkılmıyor” diyen yaşlı kadın, “Evimdeki direkler kırık, ben sabaha kadar yatamıyorum, korkuyorum. Vallahi kardeşim benim bir dolabım var. Buradaki makinem  de bir yıldır bozuk çamaşırları yerde yıkıyorum. Benim hiçbir şeyim yok. İki defa evimi hırsızlar soydu. Çeyiz sandığımı  da çalmaya çalışmışlar götürememişler, onu görünce yere yıkıldım. Gözümü açtığımda hastaneye kaldırmışlardı. Sizden ve yardımda bulunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Rabbim sizleri ve bu hayırda bulunanları koruyup cennetine kavuştursun.” dedi.   ( Ebubekir Alkan-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir