• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ceylanpınar'da 600 sığınmacı aileye gıda yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Suriye’den Ceylanpınar’a sığınan aileler üzerinde sistemli bir şekilde yaptığı çalışmanın ardından, bu çalışma kapsamında adresleri tespit edilen 600 Suriyeli  sığınmacı aileye temel gıda paketleri teslim edildi.

Gıda paketlerini teslim alan sığınmacılar yapılan yardım dolayısıyla yetkililere minnettar olduklarını dile getirdi. Suriye'de süren savaşın bir an önce bitmesi ve ülkelerine dönmeyi arzuladıklarını, vatanlarını çok özlediklerini söyleyen sığınmacı aileler, Ceylanpınar’da oldukları müddetçe de misafir gibi ağırlandıklarını belirttiler.

Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü  Mehmet Şengül yardımlar ile ilgili olarak,, “Çadır kentin dışında, köylerde ve ilçe merkezinde akrabalarının yanında kalan, kendi imkânları ile ev tutan ve yardıma muhtaç olan tüm Suriyeli kardeşlerimize yardımlarımız devam edecek. Unutmayalım ki bu zor günler elbette geçecektir. Biz vakıf olarak sonuna kadar yardımlarımızı sürdüreceğiz.” dedi. (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir