• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2324.906
  • ...
GASKİ'den borcu olanlara ödeme kolaylığı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - İş kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelerde değişiklik yapılması ile bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına dair Gaziantep Su ve Kanalizasyon İşleri (GASKİ), su borcu olup da ödeyemeyen vatandaşlar için ödeme kolaylığı sağlayacak.

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İşleri (GASKİ)’den yapılan açıklamada; 1 Ekim ile 1 Aralık 2014 tarihleri arasında GASKİ Borç Yapılandırma bölümüne borcu bulunan vatandaşların bizzat müracaat etmeleri gerektiği vurgulandı. Bu tarihler arasında gelmeyen vatandaşların yapılandırmadan yararlanamayacakları belirtildi.

Açıklamanın devamında, “11.09.2014 tarihli ve 29116 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 6552 sayılı İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması ile Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanunun; 73. maddesi kapsamında birikmiş su ve atıksu borçları bulunanların, borçlarının son ödeme tarihi 30 Nisan 2014’e kadar olan kısmını peşin ya da (ödemesi 2 ayda bir olmak kaydıyla) en fazla 18 taksit şeklinde ödeme imkânı bulunmaktadır.” denildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir