• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ceylanpınar'da barış yemeği verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Barış yemeğine Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Eski Belediye Başkanı Mehmet Said Atilla, İlçe Müftüsü Usame Anlağan, Garnizon Komutanı J. Yüzbaşı Ahmet Uzun, Emniyet Müdürü Mustafa Cengiz, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Başhekim Dr. İlhan Erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Barış yemeğini veren Eski Belediye Başkanı Mehmet Said Atilla, “İki aileye de teşekkür ediyorum. Barış konusunda bizim taleplerimizi kırmayıp, geldiler. Bizim amacımız Ceylanpınar’da huzursuzluğun olmaması, herkesin kardeşçe yaşaması en büyük dileğimizdir.” dedi.

Barış yemeğine katılan ilçe müftüsü Üsame Anlağan ise, “Bugün Ceylanpınar’da bir dava sulh ile neticelenmiştir. Allah’a ve Resulüne itaat her birimizin görev ve sorumluluğudur. Birbirimizi Allah için sevelim hiçbirimizin diğerinin üzülmesine, zarar görmesine katkısı olmasın. Nefsin taleplerine göre değil Allah’ın bize nasip ettiği iman çerçevesinde, aklıselim ile geçiştirelim. Bugünkü barış ta bu güzel düşüncenin bir ürünüdür. Allah emeği geçenlerden razı olsun.” şeklinde konuştu. (Mustafa Kaynak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir