• DOLAR 32.346
  • EURO 35.205
  • ALTIN 2247.386
  • ...
Meteorolojiden Sel Uyarısı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

  Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesinde çok kuvvetli, yer yer şiddetli yağışlar bekleniyor. Bugün (Cuma) akşam saatlerinde Marmara`da başlayacak yağışların; gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak İstanbul başta olmak üzere Yalova, Bursa, Balıkesir il geneli ile Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ`ın doğu kesimlerinde, Cumartesi ve Pazar günlerinde fırtına ve zaman zaman çok kuvvetli fırtına şeklinde esecek, rüzgarla birlikte çok kuvvetli, yer yer şiddetli olacak.

Yetkililer, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, hava, kara ve deniz ulaşımında aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtiyor.

Kıyı Ege`de kuvvetli yağış bekleniyor!
Bugün öğle saatlerinde Kuzey Ege kıyılarında başlayan yağışların; akşam saatlerine doğru etkisi arttırarak İzmir, Aydın il geneli ile Manisa`nın batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Akdeniz`de görülecek çok kuvvetli yağışlara dikkat!
Yarın (Cumartesi) sabah saatlerinde Batı Akdeniz`de başlayacak gök gürültülü sağanak yağışların; Isparta, Burdur ile Antalya`nın batı kesimlerinde kuvvetli, Antalya`nın doğu kesimleri ile Anamur ve Bozyazı çevrelerinde çok kuvvetli, Cumartesi akşam saatlerinden Pazar akşam saatlerine kadar Doğu Akdeniz`de kuvvetli, Adana`nın kıyı ve doğu çevreleri, Hatay`ın kıyı kesimleri ile Osmaniye`nin güney kesimlerinde ise çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması beklendiğiniyor.

Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, kuvvetli rüzgar, yağış anında fırtına, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, hortum riski vb.) dikkatli ve tedbirli olunmasını gerektiğini açıkladı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir