• DOLAR 32.34
  • EURO 35.125
  • ALTIN 2235.685
  • ...
Batman`da Kur`an kurslarında eğitim-öğretim başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kur’an Kursları 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle, il müftülüğü konferans salonunda açılış töreni yapıldı.

Törene Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Seracettin Baytar, İl Müftüsü Hasan Çağlar, İl Müftü Yardımcısı Abdurrahim İnanç, ilçe müftüleri, Kur’an kursu öğreticileri ile öğrenciler katıldı.

Program, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in Kur’an kursları açılış mesajının okunması ile başladı. Daha sonra konuşan Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Seracettin Baytar, Kur`an eğitimine teşvik etmek ve Kur`an kursu öğreticilerinin yeni eğitim-öğretim yılında yapacakları çalışmalar, Kur’an kursu öğreticilerinin verimliliğini artırmak’ konuları hakkında bilgiler verdi.

İl Müftüsü Hasan Çağlar, 2014-2015 eğitim-öğretim yılı Kur’an kursu uygulama esasları ile Kur’an kursları eylem planı hakkında bir konuşma yaptı. Çağlar, yeni eğitim-öğretim yılında 68 Kur’an kursunun eğitim-öğretime başladığını ifade ederek, eğitim yılının hayırlara vesile olmasını diledi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir