• DOLAR 32.338
  • EURO 35.221
  • ALTIN 2247.08
  • ...
İznik`te kurban pazarı hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - İznik`te Kurban pazarı hazır hale getirildi. İznik Belediyesinin Selçuk Mahallesi Stadyum bölgesine dozer ve greyderlerle yaptığı çalışmaların ardından kurban satış yeri için 55 ada oluşturulduğu belirtildi. Yetkililer her bir adanın alanının 40 metrekare olduğunu söyledi.

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, ilçe sınırları dâhilinde belirlenen kurban satış yerlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın,  Zabıta ekiplerinden başvurular hakkında bilgi aldı. İznik Belediye Başkanı Sargın yaptığı açıklamada, "Kurban bayramına kısa bir süre kala İznik Belediyesi olarak hazırlıklarımızı yaptık. İznik Belediyesi olarak tahsis etmiş olduğumuz alanımızda kurmuş olduğumuz kurban pazarında geçen yıla göre bu yıl daha geniş kapsamlı bir hazırlık yaptık. Selçuk Mahallesi stadyum bölgesinde kurulan pazaryerlerinde sıkıntı yaşanmaması için büyükbaş ve küçükbaş hayvanlar olarak ayırarak yol güzergâhlarını farklı yönden verdik" dedi.

Hayvan pazarında yer tahsislerini alan kişilerle sohbet eden Belediye Başkanı Osman Sargın esnaflarında fikir ve görüşlerini aldı. Önümüzdeki günlerde hayvanların yerleştirilip satışlarının başlaması bekleniyor. (Zeki Aras – İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir