• DOLAR 32.568
  • EURO 34.706
  • ALTIN 2412.425
  • ...
ABD yalan söylüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- ABD’nin IŞİD bahanesiyle Suriye ve Irak saldırıları Fatih’te kınandı. Aynı zamanda saldırılarda hayatını kaybedenler için de Ramazan Yeşilkaya tarafından gıyabi cenaze namazı kıldırıldı.

ABD’nin Müslümanları katlettiğini ifade eden Özgür-Der Genel Başkanı Rıdvan Kaya “ Bir kere daha Amerikan emperyalizmi, yanına bölgedeki uşaklarını da katarak saldırıyor; vahşice, zalimce, ahlaksızca Müslümanları katlediyor.” Dedi.

ABD ve uşaklarının havadan ve denizden füzeleriyle işlenen cinayetlere, katliamlara sahne olduğunu dile getiren Kaya, “Teröristlere karşı bir savaşmış bu! Evet, iyi biliyoruz sizin literatürünüzde direnen Müslümanlar teröristtir, bizler teröristiz! Sizin literatürünüzde bir asırdır Filistin’de katliam yapan, işgalci işkenceci Siyonistlerin yaptığı şey kendini savunmak. Buna karşın işgale boyun eğmeyen Filistinlilerin yaptığı şey ise terör!” diye açıklamada bulunud.

Zalimlerin İslam’a karşı düşmanlıkta bir kez daha birleştiğini ifade eden Kaya, “ ABD 3,5 yıldır birilerinin yalan söylüyor. Bu yalana dayanarak tağutların avukatlığına soyundu, zulme uşaklık yaptı ve şimdi hakikat olanca açıklığıyla ortaya çıktı. ABD’siyle Rusya’sıyla, Suud’yla tüm zalimlerin İslami harekete düşmanlık politikasında birleştikleri bir kere daha görüldü. Irak’ta da böyle oldu, Mısır’da da, Suriye’de de! Sürpriz yok! Her şey olağan, beklendiği gibi!” ifadelerini kaydetti.

Açıklamada sık sık Amerika aleyhine sloganlar atıldı. (Erkan Yavuz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir