• DOLAR 32.338
  • EURO 35.202
  • ALTIN 2246.473
  • ...
DOSİAD Diyarbakır'da 75 genci çeşitli alanda istihdam edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Diyarbakır’ın sorunlarına dikkat çekme noktasında projeler ile ilgili basın açıklaması yapan Diyarbakır Organize Sanayi İş Adamları Derneği (DOSİAD), Diyarbakır’a katkıda bulunacak her proje sahibini yeni projelerin içine yer almaya devam edeceklerini belirterek, Diyarbakır’a katkı için iş adamlarını masaya davet etti.

Diyarbakır’ın  sorunlarını ve Organize Sanayi Bölgesi özelindeki sorunlarına dikkat çekme noktasında yeni projeler ürettiklerini belirten DOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Özkılıç, yeni projeleri için kalifiye eleman ihtiyacını karşılamaya katkıda bulunduklarını söyledi.

Açıklamanın ardında Özkılıç, “Bizler DOSİAD yönetimi olarak ilimize katkıda bulunacak her türlü yeni projelerin içinde yer almaya devam edeceğiz. Çünkü projelerin ilimizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına önemli katkılar sağladığına inanıyoruz” dedi.

Özkılıç, Yeni projelerinin İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenmekte ve mesleki eğitim alanında 29 yıllık deneyime sahip MEKSA Vakfı ile birlikte yürütüleceğini söyledi.

Özkılıç, amaçlarının herhangi bir mesleği olmayan 75 genci çeşitli alanda eğiterek işgücü piyasasına kazandırmak ve sonrasında istihdam edilmelerini sağlamakta olduğunu belirtti. (Ali Adiyaman / Hüseyin İçli - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir