• DOLAR 32.337
  • EURO 35.179
  • ALTIN 2241.18
  • ...
Bingöl'de üstyapı çalışmalarına takviye ekip
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Üstyapı kapsamında yürütülen asfaltlama çalışmalarının daha hızlı yürütülmesi için ekip ve ekipman sayısı arttırıldı. 11 ekip ve 235 personelle yürütülen üstyapı çalışmalarında ekip sayısı 15’e, personel sayısı da 250’ye yükseltildi. Ayrıca çalışmaların aynı anda iki farklı bölgede yürütülebilmesi için bir adet finisher daha getirtilecek.

Öncelik arz eden Yamaç Caddesi’ndeki asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hastane Caddesi’nde başlatılan ikinci kat asfalt dökümü, Genç Caddesi ve İnönü Caddesi’nde devam etti.

Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalardaki son durum hakkında bilgi alan Bingöl Belediye Yücel Barakazi, getirtilecek yeni finisher ile çalışmaların daha da hızlandırılmış olacağını söyledi.

Etkisini hissettiren yağışların çalışmalara olumsuz yansıdığını ancak yağış olmadığı her anı değerlendirme gayretinde olduklarını ifade eden Barakazi, “Şuanda ciddi bir sıkıntı yok. Fakat olumsuz hava koşuları yüzünden çalışmalara dair net bir takvim ortaya koyamıyoruz. Hava koşuları iyi olduğu sürece çalışmalar aralıksız sürecek. Şuanda ikinci kat asfalt çalışmalarına yoğunlaştık. İkinci finisher gelince inşallah çalışmalarımızı daha da süratlendirmiş olacağız. Hedefimiz, kısa sürede hem ikinci kat asfalt çalışmalarını tamamlamak, hem de kilitli parke taşı döşenecek yol ve kaldırımlarımızı yenileyerek halkımızın daha rahat etmesini sağlamaktır.” diye konuştu.   (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir