• DOLAR 32.34
  • EURO 35.142
  • ALTIN 2241.09
  • ...
Van HÜDA PAR kongre takvimi belli oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Genel Merkezin belirlediği kongre seçim takvimine göre, Ekim ayı içerisinde ilçe kongrelerini, Kasım ayı içerisinde ise il kongresini gerçekleştireceklerini belirtti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sayğın, 26 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde delege seçmen listelerinin ilanını yapacaklarını,12 Ekim Pazar günü İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde kongrelerin yapılacağını söyledi.

Sayğın, 1-5 Ekim tarihleri arasında Gevaş, Gürpınar, Erciş ve Muradiye ilçelerinde delege seçmen listelerinin ilanını yapacaklarını, 19 Ekim Pazar günü ise Gevaş, Gürpınar, Erciş ve Muradiye ilçelerinde kongrelerin yapılarak ilçe kongrelerinin tamamlanacağını belirtti.

Van İl kongresinin ise 30 Kasım 2014 Pazar günü yapılacağını belirten Sayğın, "HÜDA PAR, Hür Kadrolarına yakışır bir şekilde 1. Olağan kongresini gerçekleştirecektir.

Tüm Teşkilatlarımıza bu süreçte yapacakları çalışmalarda şimdiden başarılar diler, 1.Olağan Kongremizin İlimize ve İlçelerimize hayırlar getirmesini dilerim." dedi. (Hacı Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir