• DOLAR 32.345
  • EURO 35.202
  • ALTIN 2244.658
  • ...
Kar-Der kurban kampanyası başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Karlıova ilçesinde faaliyet gösteren Karlıova Eğitim, Sağlık, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma derneği (Kar-Der) yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurban kampanyası başlattı.

Umut Kervanı Platformunun ülke genelinde “Kurban Kurtuluştur” sloganı çerçevesinde başlattıkları kampanya ile ilgili açıklama yapan Kar-Der yetkililerinden Murat Akansu, “Amacımız öncellikle Allah’ın rızasını kazanmaktır. Bu vesile ile Kurban Bayramı’nda muhtaç ve fakir ailelerin evlerine kurban eti ulaştırmayı hedefliyoruz. Kampanyamıza halkımızın desteğini bekliyoruz.”dedi.

Derneklerine hayır sahipleri tarafından teslim edilecek kurbanlıkların Karlıova Belediyesi Mezbahanesinde hijyenik ortamda kesilerek adil şekilde dağıtılacağını ifade eden Akansu, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesmek isteyen dostlarımıza, gönüllülerimize, üyelerimize ve hayırsever hemşerilerimize söz konusu hayırlı çalışmalarımıza ilgi gösterip katkıda bulanmaları çağrısında bulunuyoruz. Bu hayırlı kervana sizler de katılınız ki, kurbanlarımızı toplu olarak bir arada kesip elbirliği ile daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilelim. Belki de yılda bir defa da olsa kırmızı eti aşlarına katacak muhtaçların sevinmesine vesile olabiliriz.”ifadelerini kullandı. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir