• DOLAR 32.324
  • EURO 35.151
  • ALTIN 2295.605
  • ...
İstanbul`da Kutlu Doğum`un startı verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - Her yıl düzenlediği Kutlu Doğum etkinlikleri ile yüz binleri meydanlara toplayan Peygamber Sevdalıları Platformu Marmara Koordinatörlüğü, 2015 yılı Kutlu Doğum etkinlikleri için ilk toplantısını Fatih’te bulunan Mustazaflar Cemiyeti İstanbul Şubesinde gerçekleştirdi.

İstanbul’da bulunan platforma üye derneklerin temsilcilerinin katıldığı toplantıda, 2014 yılı Kutlu Doğum Etkinlikleri`ne ait yılsonu değerlendirmesi yapıldı. Yapılan etkinliklerde sıklıkla görülen eksiklikler üzerinde müzakerede bulunuldu. 2014 yılı Kutlu Doğum Siyer Sınavı`nda il ve ilçelerde dereceye girenlerin hediyelerinin verilmesi üzerinde istişare yapıldı.

2015 yılı Kutlu Doğum Etkinliklerinde, programa katılacak hatip, sunucu, Kur`an-ı Kerim okuyucusu, mevlithan ve sanatçılarla ilgili hazırlıkların hızlandırılması istendi. Toplantıda istişaresi yapılan konulardan biri de etkinlik sloganı, siyer yarışması ismi ve salâvat kampanyası sloganı oldu.

Toplantıda alınan en önemli kararlardan biri de bilişim teknolojilerinden en güzel ve yararlı şekilde istifade etmenin gerekliliği oldu. Bu konuda ehil kişilerin gerekli işlemleri hızlandırması konusunda istişareler yapıldı. Ayrıca toplantıda 2015 yılı Kutlu Doğum etkinlikleri hazırlıklarına başlanması kararlaştırıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir