• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kuvvetli yağış uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK – Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, İç Anadolu`nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu`nun kuzeyi ile Isparta, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay`ın kıyı ilçeleri, Samsun, Tokat ve Ordu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve batı, güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette; kuzey ve batı bölgelerde yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-80 Km/sa) şeklinde, iç ve doğu kesimlerde kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

Bölgelerimizde hava:

Marmara: Parçalı, zamanla doğusu çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı, doğusu zamanla çok bulutlu, Isparta, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ile Hatay`ın kıyı ilçelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İç Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu; güney ve doğu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Samsun, Tokat ve Ordu çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-80 Km/s) esmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu; aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bugün (Çarşamba)öğle saatlerinden sonra güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu; Adıyaman, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir