• DOLAR 32.354
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2304.141
  • ...
Mersin'deki otogar ihalesi iptal edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - İhalenin hukuka aykırı olması ve yürütülmesi durumunda telafisi güç zararlar doğuracağı gerekçesiyle itiraz yolu kapalı olmak üzere ihalede yürütmenin durdurulmasına karar verilmesinin ardından Mersin Otobüs Yazıhaneleri Kooperatif Başkanı Ramazan Avcı açıklamada bulundu.

Açıklamasında Avcı, "Kamu yararı için ihalede yüksek fiyatlar belirlendi. Soruyoruz, eğer gerçekten kamu yararı söz konusu olsaydı mahkemeler bu ihaleyi iptal ederler miydi? Bu kaçıncı yürütmeyi durdurma kararıdır? Fiyat tespit komisyonu kurulması önerimize kulaklarını tıkayan ve uzlaşı çağrımıza yanıt vermeyen Sayın Başkana sesimizi duyurabilmek için bu kadar çaba göstermemize gerek var mıydı?” dedi.

Açıklamasının devamında Avcı, “Bizler, mahkemeleri böyle meşgul etmek istemezdik kamuoyunun da bu konuyla bu kadar süre rahatsız edilmesine gönlümüz razı değildi. İnşallah bundan sonraki süreçte belediye başkanı ve ekibi ile bu süreci sağduyuyla, uzlaşıyla çözeriz. Adaletin de haktan yana bir karar verdiğini düşünüyoruz. Bundan sonraki süreçte de hak yerini bulsun istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir