• DOLAR 32.596
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2493.199
  • ...
Gaziantep Umut-Der 300 aileye yardım etmeyi hedefliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Gaziantep Umut-Der, her ay düzenli olarak yaptığı yardımlarına ara vermeden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde 300’e yakın Suriyeli mültecilere yardım eden Umut-Der, Eylül ayının sonuna kadar yaklaşık 300 aileye gıda yardımında bulunmayı hedeflerken, önümüzdeki aylarda bu sayıyı artırmayı planlıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Gaziantep Umut Der başkanı Ahmet Kurt, “Eylül ayının sonuna kadar 300 fakir aileye gıda yardımında bulunacağız. Yardımlarımız her ay düzenli olarak devam edecektir. İnşallah her ay 300 ve daha fazla fakir aileye yardım etmeyi hedefliyoruz. Kurban Bayramında da et yardımında bulunmayı düşünüyoruz. Tabi ki bu da hayırseverlerin katkısına bağlı bir konudur. Eğer hayırseverler bize bu konuda destek verirlerse bu sayımız daha fazla yükselebilecektir. O yüzden hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Fakir ve muhtaçları bir nebze de olsa sevindirelim.” dedi.

Ayrıca Kurt, Eylül ayı yardım faaliyetlerini ise önümüzde ki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir