• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
DTB çalışanlarına kalite yönetim eğitimi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB)  çalışanlarına yönelik daha kaliteli hizmet sunulmaya yönelik kalite yönetim sistemi iç tetkik eğitimi verildi. Adana Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) tarafından verilen eğitimlerini başarıyla tamamlayan borsa çalışanlarına TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal tarafından eğitim sertifikaları verildi.

Sertifika töreninde konuşan DTB Başkanı Bal, personele yönelik verilen eğitimlerle daha iyi hizmet sunmayı planladıklarını söyledi. Borsaların varlık sebeplerinin üyeleri olduğunu belirten Bal, “Bu bağlamda, borsamız, anayasamızın görevlerini yerine getirerek Türkiye ekonomisinin lokomotifi, özel sektör temsilcisi olan üyelerine kalitesi belgelenmiş ve akredite edilmiş hizmetlerini hızlılık, eşitlik, tarafsızlık ve doğruluk prensiplerinin dâhilinde sunmaya devam etmektedir.” ifadelerini kullandı.

Adana ABİGEM Direktörü Mehmet Tolga Yanar ise, DTB’ de kalite yönetim çalışmalarının verimli şekilde gerçekleşmesi ile borsa personelinin bu süreçlere kolay adaptasyon sağlamalarının memnunluk verici olduğunu belirtti. Ağustos ayının sonunda TSE tarafından yapılacak tüm çalışmaların meyvelerinin alınacağı ve ikinci aşamada TOBB Akreditasyonu sürecine geçilerek Diyarbakır Ticaret Borsasının beş yıldızlı borsalar arasına katılacağını söyledi. (Hüseyin İçli - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir