• DOLAR 32.35
  • EURO 35.137
  • ALTIN 2311.131
  • ...
Soygun girişimi güvenlik kamerasında
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin’de kar maskeli şahıslar tarafından, 9 Ağustos'ta merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Abdi İpekçi Caddesinde bir kuyumcuyu pompalı tüfeklerle soyma girişimi sonrasında, işyeri sahibinin hırsızları ruhsatlı olan pompalı tüfeği ile püskürtmesi güvenlik kameralar tarafından kaydedildi.

Ortaya çıkan güvenlik kamerası kayıtlarına göre beyaz renkli özel bir araç, işyerinin bulunduğu cadde üzerinden geçerek ara sokakta park ediyor. Daha sonra içerisinden kar maskeli 3 kişi ellerinde pompalı tüfek ve tabanca ile koşar adımlarla kuyumcuya girerek sağa sola rastgele ateş ediyor. Rafların yanına gelen hırsızlar, yanlarında getirdikleri poşete altınları koyacakları sırada, tezgahın arka kısmında bulunan işyeri sahibi Turan Kaya, ruhsatlı tüfeği ile hırsızların üzerine ateş ediyor. Bir an panikleyen hırsızlar kaçmaya çalışıyor. Hırsızlardan ikisinin kaçtığı esnada dengelerini kaybederek düştükleri ve daha sonra yanlarına gelen beyaz araç ile hızlıca olay yerinde kaçtıkları görülüyor.

Yaşanan olaydan sonra polis ekipleri tarafından M.Ü. (20), S.E.(21), M.A. (20) ve V.A. (21) adlı zanlıların soygun girişimiyle ilgili gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.E. gazetecilerin neden yaptınız şeklindeki sorusuna, "Uyuşturucu bize yaptırdı. Uyuşturucu hapın etkisi ile yaptık. Biz kendi isteğimizle yapmadık." diye cevap verdi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir