• DOLAR 32.518
  • EURO 34.953
  • ALTIN 2431.099
  • ...
Doğanbey TOKİ sorunlar yumağı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Yapıldığı 2010 yılından bugüne sürekli çöp, asansör sıkıntısı gibi sorunlarla tartışma konusu olan Bursa merkez Osmangazi ilçesindeki Doğanbey TOKİ’de sorunlar bitmek bilmiyor.

Yaklaşık 11 bin kişinin yaşadığı TOKİ’lerde geçtiğimiz günlerde yağan sağanak yağışın ardından su baskınları yaşandı. Çöplerin toplanmaması, asansörlerdeki sıkıntılar,  güvenlik sorunu ve bina yönetiminin denetimsizliğinden şikâyet eden TOKİ sakinleri, sorunlarına biran önce çözüm istediler.

Sorunlarla ilgili TOKİ Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Emlak Yönetim Genel Müdürlük A.Ş. Teknik Koordinatörü Volkan Şen, Doğanbey TOKİ sakinleriyle bir araya gelerek, yaşanan sıkıntıları dinledi. 

Doğanbey sakinleri, bodrum katlarını su basması başta olmak üzere, asansör sıkıntısı, çevre düzenlemesindeki eksiklikler ve konutların çevresine park eden araçlardan dert yandı.  Mahalle sakinleri ayrıca bölgedeki tarihi camilerin restore edilerek bir an önce ibadete açılmasını istediler.

TOKİ sakinlerinin talep ve şikâyetlerini tek tek dinleyip not alan Şen, aktarılan sıkıntıların en kısa sürede çözüleceğini belirtti. (Zeki Aras/Sezer Özer –İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir