• DOLAR 32.324
  • EURO 35.105
  • ALTIN 2300.905
  • ...
Kur'an kurslarına teveccüh sevindirici bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve uzun dönem Kur’an Kursları öncesinde Kur’an kursu öğretmenleri ve müftülüğün bayan vaizleri Sultan Şeyhmus piknik alanında bir araya gelerek başlayacak olan kurslar öncesinde moral depoladı.

Yaklaşık 17 personelin katıldığı piknikte ayrıca bayan görevliler Sultan Şeyhmus piknik alanı ve ziyarette bulunan vatandaşları Pazartesi günü başlayacak kurslara davet ettiler.

Pikniğe katılan İl Müftülüğü vaizlerinden Selcem Tan, Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek, manasını anlamak, dinî ve sosyal hayatını Kur’an ile yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın manevi hayatına rehberlik yapmak en önemli görevimizdir. Vatandaşlarımızın, özellikle hanımların, son yıllarda Kur’an kurslarımıza yoğun ilgi göstermekte olduğu sevindirici olmakla birlikte, başkanlığımızın yapmış olduğu kamuoyu araştırmasına göre halkımızın önemli bir bölümünün Kur’an-ı Kerim okumayı bilmediği tespit edilmiştir. Bu sebeple Kur’an kursu öğreticilerimizi motive etmek ve gayretlerini arttırmak maksadıyla, böyle bir program yapmak istedik.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir