• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ek Yerleştirme İçin Yarın Son Gün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2011-2012 öğretim yılı için merkezi yerleştirmede boş kalan, yerleştirilen adayların kayıt yaptırmaması nedeniyle boşalan ve 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandıktan sonra açılan yükseköğretim programlarının kontenjanlarına 2011-ÖSYS sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ek yerleştirmede yarın son gün.

Adaylar, 2011-ÖSYS Ek Yerleştirme tercihlerini, yarın 17.00`ye kadar başvuru merkezleri aracılığıyla veya internet üzerinden bireysel olarak kendileri yapabilecek.

Başvurularını son güne bırakanlar için, 2011-ÖSYS merkezi ilk yerleştirmede tercih işlemi yapılabilen tüm ortaöğretim kurumu müdürlükleri ve ÖSYM Sınav Merkezi yöneticilikleri, ÖSYS`de başvuru merkezi olarak görev yapmaya devam edecek.

Başvuru süresi kesinlikle uzatılmayacak. Adaylar, tercihlerini Başvuru Merkezi aracılığıyla yaptıklarında ödeyecekleri 3 TL tutarındaki hizmet ücreti dışında başka bir ücret ödemeyecek. Posta ile ÖSYM`ye gönderilen Tercih Formları işleme alınmayacak.

2011-ÖSYS Ek Yerleştirme kurallarına ilişkin bilgiler, ``2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda`` yer alacak. Adaylar, 2011-ÖSYS Ek Yerleştirme Kılavuzu ile Tercih Formuna ÖSYM`nin ``http://www.osym.gov.tr`` internet adresinden ulaşabilecek. Ek yerleştirme için başvuracak adayların bu kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor.

Ek yerleştirme işlemleri, 2011 Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) Kılavuzu, 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu ile 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzunda belirtilen esaslara göre yapılıyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir