• DOLAR 32.601
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2499.86
  • ...
IHO-Ebrar`ın yardımları Gazze`ye ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZZE–Merkezi Hollanda’da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO Ebrar (International Help OrganizationEbrar), topladığı  yardımları Gazze’ye ulaştırdı.

Yaşlı, genç, kadın, çocuk demeden İsrail tarafından toplu katliama maruz kalan Gazze halkına yardım için başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan yardımlar, Filistin Wefaq Yardım Kuruluşu aracılığıyla saldırıların devam ettiği günlerde Gazze halkına ulaştırıldı.

Gazze’li  yetim, öksüz ve mağdurlar  için “Kardeş Aile Kampanyası”
İsrail saldırılarının ardından Gazze’de yetim, öksüz, evsiz ve mağdur sayısında büyük bir artış meydana geldiğini söyleyen IHO Ebrar Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, “Gazze için topladığımız yardımları savaşın devam ettiği günlerde hızlı bir şekilde ulaştırdık ve ulaştırmaya da devam edeceğiz. Bu bağlamda yetim, öksüz ve mağdur ailelere kardeş aile bularak, acılarını bir nebze hafifletmek istiyoruz. Başlatmış olduğumuz “Kardeş Aile Kampanyası”çerçevesinde kardeş aile edinmek isteyenler, aylık 50 Euro, bir yetim çocuğa yardım etmek isteyenler ise aylık 25 Euro vererek bu yardımlarını gerçekleştirebilirler. Bu konuda duyarlı vatandaşlar IHO Ebrar ile irtibata geçerek, daha fazla bilgi edinebilirler.Bu konuda özellikle Avrupalı hayırseverleri daha duyarlı olmaya çağırıyorum.”   şeklinde konuştu. 

(Ali Aslan Işık – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir