• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bursa'da uyuşturucu baskını: 2 gözaltı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA- Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesi Durumtay Mahallesindeki bir eve yapılan baskında, uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Yapılan baskında, 1 adet tabanca, 2 adet tabanca mermisi, 560 gram esrar ile 60 gram kenevir tohumu ele geçirildiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı ileri sürülen kişilere yönelik Mustafakemalpaşa İlçesinde  yapılan baskında 2 kişi gözaltına alındı.

Evlerde yapılan aramalarda, İ.H.S. isimli şahsın evin bahçe kısmında kiremitler arasında gizlenmiş vaziyette 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ile bu tabancaya ait şarjör ve 2 adet 7.65 mm çapında tabanca mermisi, Ü.S. isimli şahsın evinin bahçe kısmında depo olarak kullanılan yerde duvara asılı vaziyette bulunan çuvaldaki talaş içerisine gizlenmiş halde 2 adet cam kavanoz içerisinde 560 gram kubar esrar ile evin giriş kısmındaki çekmeceli dolapta poşet içerisinde 60 gram kenevir tohumu ele geçirildiği  bildirildi.

Olayla ilgili 2 şüphelinin sevk edildiği adli makamlarca ifadelerinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı bildirildi.   (Sezer Özer-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir