• DOLAR 32.589
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2503.287
  • ...
PKK'den kaçışlar devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Iğdır merkezde silahlı kişiler tarafından Tendürek Dağı’na kaçırılan M.A. isimli şahıs PKK’den kaçarak jandarmaya teslim oldu.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, M.A. isimli şahsın bir çobanın telefonu vasıtası ile ağabeyiyle irtibata geçtiği ve bu şekilde teslim olduğu ifade edildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamanın devamında,” Bugün saat 14.00 sıralarında İlçe Jandarma Komutanlığı görevlileriyle irtibata geçen A.A. isimli şahıs, yaklaşık 2 ay önce Iğdır il merkezinde kimliği belirsiz kişiler tarafından silah kullanılarak kaçırılan ve Tendürek Dağı kırsalına götürülen kardeşleri M.A.'i kaçırarak ilçe merkezine getirdiklerini beyan etmiştir. M.A. isimli şahısla yapılan görüşmede; yaklaşık 2 ay önce Iğdır merkezinde kaçırıldığını, yaklaşık 1 ay kırsalda yürüdüğünü,  yaklaşık 1 ay kadar da Tendürek kırsalında bulunduğunu, bir çoban vasıtasıyla abisine telefonla ulaşıp haber verdiğini, abisinin bu gün aracıyla gelip kendisini kaçırıldığını, 2 ay boyunca herhangi bir örgütsel faaliyete katılmadığını beyan etmiş olup, konu ile ilgili olarak tahkikata devam edilmektedir. “ denildi. (M. Ata Aydemir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir