• DOLAR 32.507
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2430.558
  • ...
Vali Kıraç'tan DTSO'ya veda ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR  - Diyarbakır’da yaklaşık 1,5 yıl görev yapan Vali Kıraç, Meclis Başkanı Celattin Birtane, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sayar, Başkan Yardımcıları Metin Aslan, Mesut Altın ve yönetim kurulu üyesi Mehmet tekin tarafından karşılandı.

Konuşmasına,  kente yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek başlayan Sayar, “ Sizlerin, kent dinamikleri ile oluşturduğunuz diyalogdan yana tutumunuz ve sorunları çözme konusundaki gayretiniz, bizleri mutlu etmiştir” dedi. Bundan sonraki görevlerinde de başarılı olacaklarından emin olduklarını belirten Sayar, özellikle Diyarbakır’ın tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı konusunda yapmış oldukları özverili çalışmadan dolayı Vali Kıraç’a teşekkür etti.

Vali Kıraç da tayin dolayısıyla kentten ayrılacağını belirterek Diyarbakır’da 1,5 yılının geçtiğini, mümkün olduğunca kente hizmet etmeye çalıştıklarını ve bu süre içerisinde de kırdıkları, üzdükleri insanlar varsa hepsinin haklarını helal etmelerini temenni ettiğini söyledi. Bundan sonraki süreçte de Diyarbakır’a hizmet etmek için elinden geleni yapacağını söyleyen Kıraç,  Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine göstermiş oldukları işbirliğinden ve sevgiden dolayı teşekkür etti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir