• DOLAR 32.501
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2434.039
  • ...
Ağrı, Van Turizm Fuarında tanıtılıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Tuşpa Fuar Merkezinde "Home Of İshakpasa Palace" konsepti ile yapılan tanıtımda, özellikle İshakpaşa Sarayı'nın tanıtımı gerçekleştiriliyor. İshakpaşa Sarayında bulunan ahşap konsolların ön plana çıkarılmaya çalışıldığı fuarda Ağrı standı büyük ilgi görüyor.

İshakpaşa Sarayı dışında Ağrı Dağı ve Dağcılık ile ilgili bölümlerde Ağrı'nın kış turizmi tanıtılırken, el işlemeciliği de standa renk katan bölümlerden biri oldu. Fuar ziyaretçilerine Ağrı tanıtım broşürü, kış turizm kitapçığı, Ağrı turizm haritası ve kalem hediye edilirken, ziyaretçilere ikramlarda bulunuluyor.

Ağrı Standı fuarın ilk gününde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı , Van Aydın Nezih Doğan,  Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, Van Telekom Başmüdürü Abdulselam Kılıç, Van SGK İl Müdürü Mehmet Yüce ve bir çok kişi tarafından ziyaret edildi.

4 gün sürecek olan Van Turizm Fuarı'nı geçen yıl 30 bin kişi ziyaret etmişti. Van Turizm Fuarı her geçen yıl ülke turizmi açısından önemli katkılar sağlıyor. (Hasan Özbay - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir