• DOLAR 32.372
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2325.74
  • ...
Belediye kamyonlarından dökülen molozlar tehlike saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL – Bingöl’de belediye tarafından toplanan çöp ve molozların, üstü açık kamyonlarda çöp bertaraf tesislerine götürülürken karayolunda döküldüğünü iddia eden vatandaşlar, durumun trafikte tehlike oluşturduğunu belirttiler.

Bingöl-Muş karayolunda ilerleyen Bingöl Belediyesine ait kamyonlarından yola dökülen molozların kazalara davetiye çıkarttığını ifade eden vatandaşlardan Bilal Uras, “Belediye, topladığı çöp ve molozları, üstü açık kamyonlarla çöp dökme sahasına götürüyor. Yolda çöp ve molazlar dökülerek tehlike oluşturuyor. Bu sorunu her defasında Bingöl Belediyesine şikâyet etmemize rağmen bir düzelme olmadı.”diye konuştu.

Duruma tepki gösteren İlhan Özen ise, “Belediyeye ait araçlar, topladığı çöp ve benzeri maddeleri üstü açık araçlarla, kent merkezinden 10 kilometre uzaklıktaki çöp bertaraf merkezine götürürken yollara dökülüyor.”dedi. Çöp kamyonlarının üstünün kapatılması durumunda bu sorunun biteceğini ifade eden Özen, “Bu sorun çözülsün, olası kazaların önüne geçilsin.”şeklinde konuştu. (Salih Torak-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir